Varmt välkommen till Mina sidor!

Som medlem på Mina sidor får du tillgång till personliga tjänster, unika erbjudanden, nyhetsbrev, tävlingar, restips och mycket annat – helt GRATIS!


Spärrat kort på Mina sidor

När du spärrar ditt Resekort via Mina sidor får du snabbt och enkelt ett nytt kort hemskickat till dig med det belopp/period som var på kortet vid tillfället för spärrningen. Du kan med fördel ta bort det spärrade kortet från din profil då det kortet inte går att använda efter spärrningen och för att du inte av misstag råkar ladda det kortet. Observera att efter kortet är spärrat, och även när du fått ett nytt kort med de pengar som fanns på kortet, kommer du fortfarande att se hur mycket pengar som fanns kvar på kortet vid tillfället för spärrningen.


Medlemmar får alltid 10 % rabatt!

Du vet väl om att du som Mina sidor medlem alltid får 10 % rabatt när du köper eller laddar ditt Resekort, detta gäller för både period och reskassa! Att köpa ett Resekort via Mina sidor är både enkelt och praktiskt och du kan när som helst - var som helst - utföra dina ärenden. Tänk på att du inte kan ladda länsöverskridande Resekort period på Mina sidor.

Dessutom kan du lätt hålla koll på dina resekostnader, saldo och giltighetstid för aktuell period.

Du har även en tappa-bort-garanti vilken ger dig ett nytt Resekort med motsvarande innehåll som det du hade på kortet du förlorat.


Resegarantiersättning via Mina sidor

Nu kan du som råkat ut för en försening som berättigar till resegarantiersättning välja att få utbetalningen via Mina sidor. Ersättningen sker i form av en kredit som du kan utnyttja nästa gång du laddar eller beställer ett nytt kort. Logga in och läs mer!

Aktuella erbjudanden