Ny design på Mina sidor

Publicerad den 16-10-06

Välkommen till uppdaterade Mina sidor

Varmt välkommen in till en uppdaterad version av Mina sidor. Du möts av en ny design, bättre anpassning och ökad användarvänlighet för mobila enheter. Vi kan idag se att cirka hälften av våra besökare hanterar sina ärenden via mobila enheter och därför är det viktigt att vi hela tiden anpassar oss för att kunna ge dig den bästa servicen.


Stilrenare design och utökade sökfält
Som du ser har Mina sidor fått ett stilrenare utseende. Förutom en ny design är förändringarna att reseplaneraren är placerade i den översta gråtonade bilden intill utloggningsknappen så att du enkelt kan söka din resa.

Fältet ”Mina resekort” som du använder när du hanterar dina ärenden möts du av direkt när du loggar in. Genom att använda den expanderade vyn får du en överblick kring allt som berör dina resekort såsom saldo och ladda kort.

Nedanför det fältet har vi också lagt till tre rutor där vi kommer presentera sådant som är aktuellt. Numera finns även ett nyhetsarkiv så att du enkelt kan gå tillbaka och läsa om ämnen som vi tidigare tagit upp.

Ny symbol – väntande laddning

Vi har tagit fram en ny symbol som visar på att man har en väntande laddning på sitt resekort.

När den visas innebär det att man har laddat sitt resekort med en reskassa eller en period men inte aktiverat den ännu. En väntande laddning med reskassa aktiveras efter att man gjort ett biljettköp inom Kronobergs län. Viktigt att notera är att det ska ha gått 24 timmar sedan laddningen gjordes innan man kan aktivera den.

Symbolen visas på bilden nedan.


Överskådligare vy
Dessutom blir det enklare att klicka fram information på undersidorna. Vi vill att du snabbt och enkelt, utan många extra klick, når din information. Utökad information är tillgänglig genom plustecknet där du väljer att själv fälla ut informationen för att läsa mer. Det finns snabblänkar under vissa toppmenyer och innehållet under varje avsnitt ligger överskådligt på höger sida.

Vi hoppas att du kommer att trivas med det nya utseendet och lätt hitta den information du söker.