och vinnaren är... biljetter till föreställningen Sällskapsresan!

Publicerad den 19-11-05

Tävlingen är nu avslutad och de två som vann biljetterna till musikalen Sällskapsresan är:

Linnea "Mitt favoritresemål med Länstrafiken Kronoberg är Älmhult och IKEA Museum. Här finns intressant historia, kultur, god mat och barnaktiviteter och ett stort plus är att du kan ta ett foto på en förstasida av IKEA-katalogen med dig själv på :-)"

Emma "Mitt favoritresmål med länstrafiken är hem. Att jag kan åka tåg och buss hem en dag efter jobbet, efter en kväll med vänner, efter en heldag på stan, efter en weekendresa i storstan eller en längre resa ut i världen så kan jag ta mig hela vägen hem ..."

Vinnarna har fått information över mail.

Tack alla som var med och tävlade!

För att pigga upp i höstmörkret så lottar vi nu ut musikalbiljetter till LinneaTeaterns uppsättning av Sällskapsresan på Växjö teater.

Två personer har möjlighet att vinna två biljetter var till förställningen som äger rum söndagen den 17 november kl. 16.00. Läs mer om musikalen Sällskapsresan här »

Kanske blir det du som vinner?

För att vara med och tävla måste du svara på frågan:

Vilket är ditt favoritresemål som du kan göra med Länstrafiken Kronobergs bussar och tåg?

Maila ditt namn och tävlingsbidrag till tavling@lanstrafikenkron.se

Tävlingen pågår mellan 1 november – 12 november 2019

Genom att maila in ditt bidrag så godkänner du att ditt favoritresemål kommer att visas på vår hemsida och på våra sociala medier. För att delta måste du vara medlem på Mina sidor och prenumerera på vårt nyhetsbrev. Om du inte prenumererar på nyhetsbrevet men vill vara med och tävla, se till att ändra dina nyhetsbrevinställningar under dina kontoinställningar innan tävlingen är avslutad. Vinnarna kontaktas via mail och kommer att få biljetterna skickade till sig via mail.

Lycka till!